Vuokrattavat kohteet

1. Asuntovaunu 

Tmi Humppa ja Halko on hankkinut vuokrauskäyttöön uuden, pienen asuntovaunun Niewiadow (Poksi) New Sport 4:n. Vaunussa on makuupaikat 4 henkilölle siten, että etuosasta saa 118 cm leveän ja 190 cm pitkän vuoteen ja takana on kerrossängyt. Kerrossänkyjen pituus on 170 cm ja leveys 65 cm. 

Vaunu on rekisteröity 27.6.2024. Se on O1-luokassa (kuitenkin jarrullinen!)eli se on katsastusvapaa ja sitä voi vetää 100 km/h. Kokonaismassaltaan vaunu on 750 kg eli se soveltuu useiden sähköautojenkin perään ja B-kortti riittää (yhdistelmän kokonaismassa alle 3500 kg). Vaunussa on yritysvakuutus (liikenne+kasko+petosturva).


Vaunussa on hyvä varustelutaso - Lämminvesi, laadukas Autotherm polttoainekäyttöinen lämmitin (asennus tulossa piakkoin), kaasuliesi kahdella paikalla, jääkaappipakastin omalla kompressorilla, wc (suihkukin), alumiinivanteet, Al-Ko kitkavetopää, joka vakauttaa vetoa ja on hyvä turvallisuusvaruste (väistöliikkeet, liukas keli), pikakatos, kasettiverhot, kokoontaitettavia pöytäryhmiä, astiastoa, retkituolia.


Tässä linkki valmistajan tuote-esittelyyn:

https://niewiadow.pl/en/produkty/caravans/n-sport-en/new-sport-4-2/

2. Läskipyöriä (Fatbikes) 2 kpl

Tmi Humpan ja Halon White 8 Lite -merkkiset läskipyörät ovat molemmat M-runkokokoa, joten ajajan kokosuositus on 170 - 180 cm. Toinen on vuosimallia 2022, toinen on käyttöönotettu 6/24.

3. Pikahalkomakone Timco 7 t

Tällä Timcon pikahalkomakoneella tekee valmiiksi sahatuista pölleistä klapeja noin yhden heittomotin tunnissa. Lyönti ja palautus kestää alle 2 sekuntia ja se halkaisee maksimissaan noin 35 cm paksut ja 45 cm pitkät pöllit. Kone toimii normaalilla 230V valovirralla. Se on käyttöönotettu keväällä 2023.

4. Juhlateltat 3 x 6 metriä, 2 kpl

Ylemmän kuvan juhlateltta on ostettu 6/24 ja se on koottavana putkirunkoisena toista telttaa edullisempi vaihtoehto. Hyvällä säällä ja huonommalla kelillä valvotusti se on kuitenkin aivan toimiva, kaunis ja tilava juhlateltta.


Tmi Humppa ja Halko on hankkinut myös alemman kuvan laadukkaan, teräsrunkoisen juhlateltan. Tästä teltasta löytyy kokoamisohje Youtubesta: https://youtu.be/uyhst7QrNNU


Humpalla ja Halolla on myös pitkiä kokoontaitettavia pöytiä ja penkkejä juhlatelttaa varten.

yt: 3345600-4 

p. 044 747 2943  (Whatsapp / txt mikäli ei vastaa)
humppajahalko@gmail.com 
Luo kotisivut ilmaiseksi!