Humpan ja Halon tarina ja kuvia.

Tmi Humppa ja Halko, yt: 3345600-4 on perustettu 15.2.2023. Se on kaupparekisterissä ja ennakkoperintärekisterissä, ei Alv-rekisterissä. Toiminta on pienimuotoista ja sivutoimista.


Humpan ja Halon perustamisen ensisijainen tarkoitus on ollut polttopuun valmistus ja myynti. Humppa ja Halko nimittäin rakastaa puuta ja Suomen luontoa. Humpalla ja Halolla on myös suuri kiinnostus, arvostus ja palo yrittämistä, sekä aitoa asiakaspalvelua kohtaan. Humppa ja Halko uskoo unelmiin ja tavoitteisiin, joita se rakentaa työn ja tahdon voimalla kaikkia pelisääntöjä noudattaen.

Myös musiikki, polkupyöräily ja muu sielun ja ruumiin kuntoa rakentava vähemmän vakava kulttuuritoiminta ovat Humpalle ja Halolle hyvin tärkeää. Humppamieheksi itseään kutsuva toiminimen perustaja soittaa pianoa ja laulaa, sekä tekee keskeneräisiä lauluja sille päälle satuttuaan, usein työmatkapyörätien varrella. Humppamies pitää esiintymisestä ja etenkin siitä, jos se tuo jollekin kuulijalle hyvää mieltä. Humppamiehen unelmana onkin puuhastella tulevaisuudessa enemmän musiikin ja polkupyöräilyn parissa - Kunhan sen humpan aika on.yt: 3345600-4 

p. 044 747 2943  (Whatsapp / txt mikäli ei vastaa)
humppajahalko@gmail.com 
Luo kotisivut ilmaiseksi!